kompozit

Üretimimizi sektördeki diğer firmalardan daha hızlı yapan ana fark, parçanızı üretme şeklimiz değil, kalıplarımızı üretme şeklimizdir.

Karbon Fiber

Karbon fiber kaplama konusundaki uzmanlığımız, çeşitli endüstriler için hafif, dayanıklı ve görsel olarak çekici çözümler sunmaktadır.

İnfüzyon

Gelişmiş enfüzyon tekniklerini kullanarak, yüksek mukavemetli, hafif kompozit bileşenler için optimal performans ve kalite ile homojen reçine dağılımını sağlıyoruz.

Pre-Preg

Önceden imprenye edilmiş malzemelerin kullanımı, hassas reçine içeriğini garanti eder, sonuç olarak üstün mukavemeti ve tutarlılığı olan mükemmel kompozit parçalar elde edilir.

Tasarım

Parça tasarımını aldıktan sonra gerekli kalıbı üretmek için tasarım yapıyoruz. İstenen teslim tarihine bağlı olarak üretim yöntemimizi belirliyor ve detayları sizinle paylaşıyoruz.

Üretim

Kalıpsız veya kalıplı olarak. Parçanızı zamanında üretmek için gerekli prosedürleri oluşturuyoruz.

Yüzey İşlemi

Yenilikçi tekniklerimizi ve yeni tekniklerimizi kullanarak kaliteyi hızla birleştiriyoruz.

Boya ve Üst Kaplama

Yüksek kaliteli boyalar ve astarları kullanarak, ihtiyaçlarınıza tedarik edebileceğimiz premium kaliteye ulaşıyoruz.

72-saatlik bir teslim süresi

Tasarımdan teslimata kadar.

Tasarımdan parça teslimine kadar 72 saatlik teslim süresi, Novatech Composites ile artık mümkün. Şirketimizi farklı kılan şey, kompozit üretiminin genellikle yavaş kabul edildiği bir alanda hızlı bir şekilde parça üretebilmemizdir. Endüstrideki diğer tüm şirketlerden daha hızlı üretim yapabiliriz.